"Orlovi" i "Sokolovi" zajedno u noćnom provodu!

Fudbaleri Srbije i Crne Gore zajedno su izašli na piće pred meč dve selekcije u trećem kolu četvrte grupe Lige nacija C.  Fotografija za aplauz Srba i Crnogoraca! Momci, bravo!

Fudbal 11.10.2018 | 16:30
"Orlovi" i "Sokolovi" zajedno u noćnom provodu!
Da vlada odlična atmosfera među fudbalerima dve selekcije potvrdila je slika iz provoda, a na kojoj se, između ostalog nalaze, Aleksandar Mitrović, Nemanja Radonjić, Branko Jovičić, Stefan Mugoša i Filip Stojković.

Očekuje se spektakl na Stadionu pod Goricom jer će ovo biti prvi, istorijski, susret dve reprezentacije od kada je došlo do otcepljenja.

Takođe, utakmica je od velikog takmičarskog značaja, pošto bi eventualnom pobedom jedna od dve selekcije izbila na prvo mesto sa lepom bodovnom razlikom u odnosu na ostale konkurente.

Politička konotacija je neizbežna, ali mi smo sportisti, trudićemo se da na terenu sve bude besprekorno.

Takve poruke stizale su prethodnih dana  iz usta Mladena Krstajića i Ljubiše Tumbakovića, a da su reprezentativci Srbije ili Crne Gore dobro razumeli uputstva selektora i da ih ne zanima ništa osim fudbala najbolje je potvrdilo druženje nekolicine igrača noć uoči duela trećeg kola Lige nacijja.

Za istim stolom našli su se Filip Stojković i Stefan Mugoša, kao uzdanice domaće selekcije, odnosnoAleksandar Mitrović, Branko Jovičić i Nemanja Radonjić, sa još nekoliko prijatlelja. Teme životne i naravno sportske. Milina videti.

Ako je ovako bilo sinoć, a portal reprezenatcija.me uverava da je Mitar sinoć bio prva zvezda čuvene Bokeške ulice, onda nam ne preostaje ništa drugo osim da poželimo srdačan susret posle utakmice na stadionu Budućnosti.

Utakmica Lige nacija između Crne Gore i Srbije igra se od 20.45.

Tabela:

1. Crna Gora 2 1 1 0 2:0 4
2. Srbija 2 1 1 0 3:2 4
3. Rumunija 2 0 2 0 2:2 2
4. Litvanija 2 0 0 2 0:3 0

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar