Priznala: Otimam Donaldu telefon

Melanija Tramp, supruga američkog predsednika Donalda Trampa, ispričala je novinarima koji je prate na turneji po Africi, da nekad mora da pribegne ultimativnim sredstvima da spreči svog muža da tvituje.

Svijet 10.10.2018 | 07:27
Priznala: Otimam Donaldu telefon
Dok je pozirala novinarima ispred Sfinge i piramida u Egiptu, Melanija im je s osmehom otkrila da čak otima telefon Trampu kad joj se smrkne od onoga šta je objavio na Tviteru.

Na pitanje da li mu je ikad rekla da ostavi telefon, Melanija je smesta ispalila "da"."Ne slažem se uvek s onim što tvituje i to mu i kažem", citira Kejti Rodžers, novinarka Njujork tajms, reči prve dame. "Uvek mu iskreno kažem šta mislim i posavetujem ga. Ponekad me posluša, ponekad ne. Imam stavi i mišljenje i veoma mi je važno da ih i izrazim", dodala je."Rekla je da misli da je (sudija Vrhovnog suda Bret) Kavano 'visokokvalifikovan'", piše novinarka u jednom tvitu.

Melanija Tramp je u svojoj prvoj samostalnoj turneji, za koju je rečeno da je diplomatskog i humanitarnog karaktera, a fokus je na njenoj kampanji #BeBest, posvećenu deci.Izvor: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ile

10.10.2018 09:35

Prava rasna žena. Samo zlobnici mogu nešto reći za nju. Ima držanje, stav i sve što treba da ima žena kao bićei kao supruga. Jednom rječju super dama i sigurna u sebe.

ODGOVORITE
Name

R

10.10.2018 12:17

Sponzorusa ..