Kasano Milanu: Uzimajte Ibrahimovića odmah!

Da ne bi bilo prekasno. . . !

Fudbal 11.10.2018 | 10:00
Kasano Milanu: Uzimajte Ibrahimovića odmah!
Ibromanija ne prestaje!

Priča o mogućem transferu Zlatana Ibrahimovića u Milan gotovo svakodnevno dobija nove detalje, poruke, mišljenja, a svoje viđenje situacije izneo je i Antonio Kasano. Čovek koji je sa Zlatan Milanu doneo poslednju šampionsku titulu u Italiji nema dilemu oko toga da li uprava kluba treba da vrati bivšu vedetu na San Siro. Odgovor je jednostavan - da! I to što pre...

„Da sam ja u upravi Milana, uradio bih sve da Zlatan bude doveden – odmah! Ako mogućnost zaista bude postojala, verujem da će Đenaro Gatuzo otići u SAD i dovesti Zlatana u Milan lično“, poručio je Kasano, uz veru da klub mora da reaguje brzo, kako posle ne bi bilo kasno.

Mada se zalaže za Zlatanov povratak, Kasano ipak veruje i u kvalitet Gonzala Iguaina.

„Gonzalo zna da igra za tim, postiže golove i čak upisuje asistencije. Taj čovek može sve“, poručio je nekadašnji italijanski reprezentativac.

Podsetimo, Zlatan Ibrahimović je nedavno poručio da mu je „u redu što ga ceo svet želi“, odgovarajući na pitanje o mogućem transferu u Milan. Njegov agent Mino Rajola nije mogao da odbaci mogućnost Zlatanovog povratka u Grad mode, ali je poručio jasno da je lopta u Milanovom dvorištu. Klupski direktor Leonardo stidljivo je odbacio mogućnost da Ibrahimović dođe, dok je Gatuzo nedavno poručio da se sa Šveđaninom čuo, ali samo kako bi mu čestitao rođendan.

Šta vi mislite - hoće li se Zlatan vratiti?

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar