Jokan bodri nakon 1:5: Još 90 bodova u igri...!

Težak poraz srpskog menadžera u londonskom derbiju u kom su još jednom viđene sve mane njegovih defanzivaca.

Fudbal 07.10.2018 | 21:15
Jokan bodri nakon 1:5: Još 90 bodova u igri...!
Fulam je u sve ozbiljnijoj krizi.

Tim Slaviše Jokanovića osvojio je samo bod u poslednja četiri prvenstvena meča uz tri teška poraza: Sitija (3:0), Votforda (3:0) i do sada najubedljiviji, u nedeljnom "matine" terminu, od Arsenala - čak 5:1, zbog čega su sigurni mnogi zabrinuti u klubu...

Srpski menadžer je prethodno govorio da se "ne plaši otkaza", a nakon poraza u londonskom derbiju, u kom su još jednom viđene sve mane njegovih defanzivaca, pozvao je na "buđenje".

"Ovo je veoma težak poraz za nas, pokušali smo da napravimo šanse, ali smo pokazali mnoge slabosti i oni su dali lake golove", kazao je Slaviša Jokanović posle utakmice za britanske medije i potom dodao:

"Probali smo da budemo ofanzivni sa dva beka, ali plan nije funkcionisao posle drugog njihovog gola. Moramo da se popravimo u odbrani".

Njegova ekipa nalazi se pri dnu tabele sa samo pet bodova iz osam kola, a sledi dvonedeljna pauza u prvenstvu zbog mečeva reprezentacija u UEFA Ligi nacija.

"Zabrinjavajuće je uvek kada primate mnogo golova. Težak poraz, ali je i Arsenal danas pokazao i kvalitet i brzinu. Ipak, ostalo je još 90 mogućih bodova pred nama i moramo da budemo hrabri i da nastavimo da se borimo do kraja", poručio je Jokanović. 

U narednom kolu Fulam gostuje Kardifu, dosadašnjem "fenjerašu".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar