ŠPA: Treća uzastopna pobjeda Valjadolida!

Jovanović primio evrogol, Valjadolid vezao treću pobedu! Ljubičasti na dva boda od lidera. . .

Fudbal 07.10.2018 | 15:00
ŠPA: Treća uzastopna pobjeda Valjadolida!
Valjadolid je u seriji. Ljubičaste sa Zorilje nije uspeo da zaustavi ni mladi srpski golman Aleksandar Jovanović. Četa čuvenog veziste Deportiva Serhija Gonzalesa slavila je minimalnim rezultatom protiv Ueske i upisala drugu pobedu u sezoni pred svojim navijačima - 1:0. 

Pogodak Rubena Alkaraza u 28. minutu utakmice pravo je malo umetničko delo i verovatno će biti proglašen za gol kola u Španiji. Slobodnjak sa oko 25 metara, čudan let lopte i Jovanović se gotovo nije ni pomerio. 

Valjadolid je bio boilji u većem delu susreta, imao više loptu u nogama, međutim Ueska motivisana bodom iz prošlog kola kojim je prekinula seriju poraza grčevito se i dosta organizovano branila. Za nešto više u navali nije imala kvaliteta, ali jeste da izbori taj častan poraz. Ljubičasti su, s druge strane, potvrdili da prošlonedeljni trijumf na Madrigalu protiv Viljareala i nije bio neko veliko čudo. Uostalom, šesto mesto i samo dva boda manje od Barselone u ovom trenutku dovoljno govore tome u korist. 

Kada je u pitanju naš Aleksandar Jovanović njemu je ovo drugi meč zaredom na golu Ueske. Ne možemo reći da je krivac za poraz, ali nije imao ni prilike da se posebno istakne...

PRIMERA - 8. KOLO

Petak
Bilbao - Sosijedad 1:3 (1:1)
/Muniain 32 - Ojarzabal 30, 74pen, Sangali 47/

Subota
Đirona - Eibar 2:3 (2:2)
/Stuani 40, 42 - Šarles 12pen, Arbilja 45+4, Enrič 72/

Hetafe - Levante 0:1 (0:0)
/Bardi 60/

Alaves - Real Madrid 1:0 (0:0)
/Garsija 90+5/

Leganes - Rajo Valjekano 1:0 (1:0)
/Kariljo 14/

Nedelja
Valjadolid - Ueska 1:0 (1:0)
/Alkaraz 28/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar