SP za odbojkašice: Promijenjeni termini!

Mečevi srpske reprezentacije počeće kasnije nego što je prvobitno planirano, što je dobro.

Ostali sportovi 06.10.2018 | 08:30
SP za odbojkašice: Promijenjeni termini!
Svetska odbojkaška federacija (FIVB) promenila je termine utakmica Grupe E Svetskog prvenstva za odbojkašice, čime je obuhvaćena i reprezentacija Srbije.

Što je odlična vest za one koji žele da uživo gledaju izabranice Zorana Terzića u Japanu!

Naše odbojkašice prvu utakmicu druge faze igraće protiv Meksika u nedelju u 6.25 časova, umesto u 3.40 kao što je prethodno bilo predviđeno. U ponedeljak utakmica protiv Nemačke počeće takođe u 6.25, umesto u 3.40.

U trećem kolu Srbija će igrati protiv Japana, u sredu od 12 časova i 20 minuta, a protivnik u četvrtoj rundi biće joj odbojkašice Holandije. Taj meč na programu je u četvrtak od 9.10 časova.

Do promene je došlo na zahtev brazilske televizije Globo, pošto su Brazilci tražili da igraju utakmice u prvom terminu.

Reprezentacija Srbije je u prvoj fazi takmičenja ostvarila maksimalnih pet pobeda, a plasman u treću fazu ostvariće po tri selekcije iz F i E grupa.

Odbojkašica Srbije, Ana Bjelica, rekla je da veruje da će ekipa i u nastavku takmičenja biti maksimalno koncentrisana u nameri da ostvari nove pobede.

"Prošao je prvi deo takmičenja, koji smo obavile na visokom nivou, sa svim maksimalnim pobedama. Sada smo došle u Nagoju, gde nas sigurno čeka teži posao. Prvo ćemo igrati sa Meksikom i Nemačkom, a onda i sa Holandijom i domaćinom Japanom. Sigurno da očekujem maksimalan pristup, kao i u prvoj grupi, tako da mislim da neće biti problema, ako u prva dva meča uđemo s maksimalnom koncentracijom. Ponovo se nadam maksimalnim pobedama", rekla je Bjelica.

Srpska reprezentacija će u nastavku turnira igrati bez Bojane Milenković, koja se povredila na utakmici protiv Portorika.

"Omela nas je povreda Bojane, desila se u nezgodnom momentu, ali i to je deo sporta, pogotovo na ovako velikim i teškim takmičenjima. Teško nam je da nastavimo bez nje, ali imamo još tri jako kvalitetna primača, tako da verujem da ćemo na najbolji način uspeti da je odmenimo i da nastavimo kao što smo krenule", navela je Bjelica.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar