Povratak rekordera: Kasiljas ponovo na golu Španije?!

Legendarni čuvar mreže na golu Crvene furije poslednji put stajao u junu 2016. godine protiv Severne Koreje.

Fudbal 06.10.2018 | 18:00
Povratak rekordera: Kasiljas ponovo na golu Španije?!
Poznata je ona stara dobra izreka među ljubiteljima fudbala - forma je prolazna, ali je klasa večna. A ovoga puta je i forma na vrhuncu! Legendarni španski golman Iker Kasiljas doživljava drugu mladost na golu Porta, a sve to bi moglo da bude nagrađeno velikim povratkom na gol nacionalnog tima.

To nagoveštava madridski As, koji otkriva da je selektor Crvene furije Luis Enrike kontaktirao 37-godišnjeg čuvara mreže i izrazio želju da ga ponovo vidi među stativama nacionalnog tima, gde ga nije bilo dve godine.

Iker je rekorder Španije po broju nastupa (167), a poslednji nastup zabeležio je u junu 2016. godine protiv Severne Koreje (6:1) u završnoj fazi priprema za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Ove sezone blista na golu Porta, primip je samo šest golova, a mreža mu je netaknuta već ti meča. Bio je heroj pobede njegovog tima nad Galatasarajem u Ligi šampiona (1:0).

Konkurencija na golu Španije je žestoka. Enrike je za mečeve sa Velsom i Engleskom pozvao De Hehu, Kepu i Pau Lopeza, a kada će i da li će Kasiljas ponovo biti deo nacionalnog tima pokazaće predstojeći period.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar