Video - Ovakav žreb još niste videli: Skandal!

Žreb kakav još niste videli dogodio se u Fudbalskom savezu Luksemburga.

Fudbal 04.10.2018 | 19:00
Video - Ovakav žreb još niste videli: Skandal!
U prošlosti je bilo mnogo sumnjivih žrebova u sportu. Za neke su dokazani da su namešteni, a kod nekih se ostalo samo na pretpostavkama da prilikom izvlačenja kuglica nije sve bilo "najčistije". I dan dana se posumnja u "vruće kuglice"…

U Luksemburgu nemaju tih problema. Tamo je sve jasno!

Fudbalski savez jedne od tri zemlje Beneluksa prenosio je žreb za niz svojih takmičenja, Kupa rezervnih ekipa, ženskog, futsal Kupa i Kupa prvih timova, putem Facebook linka.

Kada je žreb stigao do najvažnije tačke, izvlačenja parova za nacionalni Kup, čovek zadužen za mešanje "kuglica" počeo je šou. Inače, u pitanju je vlasnik firme koja sponzoriše takmičenje.

Naime, on je vadio "kuglice" po želji, mešao ih u ruci, vraćao u "šešir". Delovalo je baš kao da traži neku određenu. U svemu tome, maksimalno trudeći se da ga niko ne uhvati u prevari, zaboravio je da se žreb prenosi i da je upravo on na udaru kamera i glavna zvezda interneta.

Celom cirkusu posebnu notu dao je ambijent u kojem je žreb održan, kao i "kuglice" iz kinder jaja, u kojima su bila imena klubova.

Reagovao je i Fudbalski savez Luksemburga, koji se pravda da "mešač" nijednu "kuglicu" nije otvorio.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar