Beograd dobija teren posvećen Žarku Paspalju!

Legendarni jugoslovenski košarkaš, Žarko Paspalj, otvoriće rekonstruisani košarkaški teren, koji će ubuduće nositi njegovo ime.

Košarka 04.10.2018 | 14:30
Beograd dobija teren posvećen Žarku Paspalju!
Velika akcija "100 terena za jednu igru" kompanije Mozzart nastavljena je obnovom čuvenog sportskog kompleksa "Šljunkara" na Zvezdari.

Jedno od omiljenih mesta za sport i rekreaciju stanovnika Zvezdare, na kojem su stasavale mnoge generacije, dobiće potpuno novi izgled.

Svi koji vole košarku ubuduće će moći da uživaju u igri u uslovima kakve imaju profesionalci – na novoj specijalnoj podlozi, sa profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama.

Lepši izgled terenu daće i obnovljene tribine i rekonstruisana teretana na otvorenom, a svoj kutak dobiće i psi za koje je izdvojena uređena površina.

Pre nego što Paspalj otvori teren koji će u budućnosti nositi njegovo ime, juniori ŠKK "Zvezdara" će u revijalnoj utakmici probati specijalnu podlogu.

Mozzart sprema nagrade i za najbolje trojkaše takmičenja u šutiranju trojki, a oni koji budu precizni, učestvovaće i u humanitarnom delu – prikupljanju novčanih sredstava za podrodilište KBC Zvezdara.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar