Video: Sjećate li se Kenedija Bakirčoglua?

Za projektil sa 29 metara doleće pivo od navijača! Trener Stefan Bilborn je sve to propratio uz osmeh!

Fudbal 03.10.2018 | 19:45
Video: Sjećate li se Kenedija Bakirčoglua?
Sećate li se Kenedija Bakirčoglua? 

Apsolutna legenda mnogih nastavaka čuvene fudbalske simulacije Football Manager s kraja dvadesetog i početka dvadeset i prvog veka poslednje dane svoje karijere provodi u Hamarbiju, ali i dalje pleni energijom kojom je privlačio mnoge trenere u svetu kuglica. Bakirčoglu (37) sinoć je bio protagonista derbija sa Geteborgom i glavni junak proslave gola o kojoj se sve više priča.

Sve je počelo u 73. minutu, kada je Kenedi ušao na teren umesto Japea Andersena. Samo nekoliko trenutaka kasnije nekadašnji fudbaler Iraklisa, Tventea, Ajaksa i Rasing Santandera zakucao je loptu tačno ispod mesta gde se spajaju prečka i stativa posle slobodnog udarca sa bezmalo 30 metara, a onda pohrlio ka svojim navijačima koji su ga počastili čašom piva. I to ne tako što mu je neko predao iz ruke u ruku. Već je plastična čaša letela nekoliko metara pre nego što je došla u Kenedijeve ruke. On je u slast popio ono malo piva što je ostalo, a trener Stefan Bilborn je sve propratio uz osmeh. 
"To pivo je neko bacio dok je slavio moj gol. Uspeo sam da uhvatim čašu i srknem malo. Bilo je baš super, smešna situacija", priznao je Kenedi.

Švedski fudbalski veteran inače važi za kultnu ličnost u Hamarbiju, gde je prvo igrao od 1999. do 2003. godine i šampionsku krunu 2001, a onda se posle nekoliko neuspelih inostranih angažmana vratio 2012. i dve godine kasnije vratio klub u najviši rang.

Pogledajte i kako je sinoć uveselio navijače...Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar