Ne nasjedajte na provokacije

„Želim prije svega da građanima Republike Srpske kažem da ne nasjedaju na sve te provokativne i bombastične naslove u medijima, gdje se najavljuje mogući scenario, po kome navodno, pod uticajem nekih vanjskih centara moći, članice Saveza za pobjedu trebaju da naprave neke nerede kako bi onemogućili izbore i njihovu implementaciju. Da budem potpuno jasan, od toga nema ništa, to su čiste laži i izmišljotine“, poručio je predsjednik NDP-a Dragan Čavić na današnjoj tribini u naselju Dragočaj kod Banjaluke.

Republika Srpska 30.09.2018 | 19:41
Ne nasjedajte na provokacije
On je objasnio da oni koji takve vijesti plasiraju očigledno imaju namjeru da sami to urade ili uoči izbora ili neposredno nakon izbora.

„Nama su potpuno nepoznate njihove namjere, ali znamo svoje. Ne pada nam na pamet da bilo kakve nemire i nerede pravimo, želimo da izbori proteknu u najboljem mogućem ambijentu, da svi građani izađu na izbore i da glasaju po svojoj volji. Neka ljudi izađu iz inata, jer je ovo čista laž, namjenjena da demorališe građane“, rekao je Čavić.



On je naglasio da je to je još jedna od revolucija koja se neće dogoditi, kao što se nije dogodila ni ona uoči izbora 2014. i 2016, a koje su na sličan način najavljivane.

„Mi vjerujemo u pobjedu i nemamo razloga da se bavimo glupostima“, zaključio je Čavić, saopšteno je iz Informativne službe Koalicije NDP Dragan Čavić - NS - SNS - SLOBODA.

BN TV