ABA - Rozić: Zvezda je evroligaška ekipa!

Kapiten Cibone izjavio je da njegova ekipa putuje za Beograd bez velikih očekivanja.

Košarka 28.09.2018 | 12:30
ABA - Rozić: Zvezda je evroligaška ekipa!
Nova sezona ABA lige počinje u petak, utakmicama Olimpija - Mornar (18.00) i Crvena zvezda - Cibona (20.00, Arena sport na m:tel TV).

Dok se u Ljubljani očekuje neizvesna utakmica, Zvezda je po individualnom kvalitetu igrača i kao pobednik ABA Superkupa u Laktašima, apsolutni favorit protiv "cibosa".

Tako misli i kapiten nekadašnjeg evropskog šampiona Marin Rozić (35), koji nosi plavi dres čak 14 godina u kontinuitetu.

"Evidentno je da tri kluba ABA lige odskaču, kako kvalitetom, tako i budžetom. To su Cedevita, Budućnost i Crvena zvezda", rekao je Rozić na konferenciji za novinare.

"Što se tiče Zvezde, poznato je da oni igraju čvrstu i agresivnu obranu. Idemo u Beograd da odigramo najbolje što možemo, bez nekih velikih očekivanja i da vidimo gde smo u odnosu na jednu evroligašku ekipu, bez obzira na to što ne igra Evroligu ove sezone", odao je Rozić crveno-belima svojevrsno priznanje.

Cibona je poslednji put pobedila Zvezdu na Fajnal foru održanom aprila 2014. u Beogradu. Nakon toga je skor u njihovim mečevima 8:0 za prvaka Srbije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar