Dvije nezgode u samo pet minuta

Mile L. (30) iz Gradiške imao je dvije saobraćajne nezgode u samo pet minuta na području Gradiške, a poslije prve je pobjegao sa mjesta nezgode, saznaje Srpskinfo.

Republika Srpska 25.09.2018 | 09:51
Dvije nezgode u samo pet minuta
Portparol Policijske uprave Gradiška Vesna Divljanović rekla je da je policiji u ponedeljak oko 20.10 časova prijavljeno da se dogodila saobraćajna nezgoda na magistralnom putu Gradiška-Banjaluka u mjestu Brestovčina.

-Tom prilikom jedan učesnik saobraćajne nesreće pobjegao je sa lica mjesta, dok je drugi učesnik B.P. (36) koja je vozila „reno klio“ sačekala policiju. Na vozilu je nastala šteta – pojasnila je Divljanovićeva. 

Nakon toga, oko 20.15 časova na lokalnom putu u mjestu Laminci dogodila se druga saobraćajna nesreća.

-U ovoj nesreći učestvovao je Mile L.  sa vozilom „opel vektra“ i M. K. (33) iz Gradiške sa „audijem“. U ovoj nesreći oba vozača su zadoila povrede i Mile je prevezen na UKC Republike Srpske na dalje liječenje – pojasnila je Divljanovićeva, navodeći inicijale učesnika.

Tokom uviđaja utvrđeno je da je Mile L. učestvovao i u prvoj saobraćajnoj nezgodi, a prema nezvaničnim informacijama u drugoj nezgodi su mu polomljene obe noge.

Izvor: SrpskaInfo
Foto: Avaz

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Tatjana

25.09.2018 08:12

Neka su mu polomljene...zaslužio je i mnogo gore..

ODGOVORITE
Name

Kum

25.09.2018 08:33

Takvima treba trajno oduzeti vozacku dozvolu,nesreca se moze svakome desiti ili trijezan,pjan ili pod drogama ali bjezati sa mjesta nesrece je dno dna.

ODGOVORITE