CR7 kroz suze ponavljao samo jednu rečenicu...

Šta je Kristijano Ronaldo rekao sudiji Feliksu Brihu nakon što mu je pokazao crveni karton?

Fudbal 23.09.2018 | 13:45
CR7 kroz suze ponavljao samo jednu rečenicu...
Ronaldov debi u Ligi šampiona za Juventus završen je neslavno - crvenim kartonom. Sudija Feliks Brih isključio je Portugalca na meču protiv Valensije u 29. minutu, pošto je gurnuo, pa pokušao da povuče za kosu defanzivca španskog kluba Murilja.

Posle odluke nemačkog sudije, poznatog i po tome što je oštetio Srbiju na Mundijalu u Rusiji, podiglo se mnogo prašine da li je prestrogo kaznio igrača Juventusa.

Ronaldo nije mogao da se pomiri sa odlukom Briha, pa je i zaplakao.

Portugalac je posle crvenog kartona nemačkom sudiji više puta ponovio istu rečenicu.

"Ništa nisam uradio, ništa nisam uradio", nekoliko puta je rekao Portugalac, nakon što je zaradio prvi crveni karton u 154. nastupu u Ligi šampiona.

Juventus će najverovatnije uložiti žalbu, a Disciplinska komisija UEFA najavila je da će o kazni za Ronalda zasedati u četvrtak.

Portugalac će sigurno propustiti bar jedan meč, u najgorem slučaju tri zbog direktnog crvenog kartona koji je dobio.

Trener Valensije Marselinjo rekao je posle meča da nije najbolje video situaciju u kojoj je Ronaldo zaradio crveni karton, i da nije siguran da li je prestrogo kažnjen, ali da je bilo tužno gledati ga uplakanog.

"Nisam mogao da vidim šta se tačno dogodilo na terenu, ali Ronaldo je bio veoma uznemiren. Čak je i zaplakao nakon što je sudiji više puta rekao da nije uradio ništa loše", naveo je strateg Valensije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar