Pep brani Mareza!

Plaćen je 68. 000. 000 evra, ali nije propala investicija! Pitanje je šta je tu istina. . . ?

Fudbal 21.09.2018 | 11:00
Pep brani Mareza!
Teren za transfer Rijada Mareza u Mančester Siti bio je pripreman bezmalo godinu dana. Šampion Engleske želeo je alžirskog ofanzivca i u nekoliko pokušaja agresivno napadao Lester. Transfer se ipak dogodio letos, mada posle toliko čekanja u Sitiju nisu baš najzadovoljniji.

Tačnije, kroz javnost se pronela priča da Marez ne ispunjava očekivanja koja su mu nametnuta uz kupovnu etiketu od 68.000.000 evra. Odigrao je šest utakmica, ali još nije imao nikakav uticaj. Bez gola je i asistencije.

Mada kritičari već postavljaju pitanje njegovog kvaliteta, Pep Gvardiola brani Mareza i kaže da nije propala investicija.

“Ponekad je ljudima potrebno vreme da se adaptiraju. To je sada slučaj sa Rijadom. Siguran sam da će se stvari promeniti nabolje u budućnosti. Rijad je će biti na nivou kao kada je igrao u Lesteru“, rekao jeGvardiola i nastavio:

“Ako se setimo i Bernardu Silvi je bilo isto kada je došao iz Monaka. Čak je i meni, kada sam došao ovde, morao određeno vreme da se adaptiram na sistem, da razumem sve detalje i da igramo onako kako svi želimo“.

Jasno je zašto Gvardiola brani Mareza, ali kada za nekog iskeširaš 68.000.000 evra – onda nema odlaganja...

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar