Vučić o Zvezdi: Evo, Antić namešta antenu...!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je u poseti Kini, poželeo je Crvenoj zvezdi uspeh na večerašnjoj utakmici protiv Napolija u Beogradu u Ligi šampiona i podelio kako će probati da gleda prenos.

Fudbal 18.09.2018 | 18:45
Vučić o Zvezdi: Evo, Antić namešta antenu...!
On je Televiziji PInk rekao rekao da ne zna da li će stići da prati utakmicu, zbog vremenske razlike između Srbije i KIne, jer rano ujutru putuje u Tjenđin na ekonomski forum.

"Ako budem izdržao, od srca ću navijati za Zvezdu pošto je (ministar energetike Aleksandar) Antić ceo dan radio da se nekako uspostavi veza, da možemo da gledamo u mojoj sobi, ali, da li ćemo uspeti, to ne znam. Svakako želim sreću Zvezdi i pobedu, dobru utakmicu i radost našim navijačima", rekao je Vučić.

Nije želeo da daje prognoze rezultata i dodaje: "Ja sam navijač i nadam se pobedi. Bilo da pobedi ili izgubi ostaću isti navijač. Želim im uspeh".

"Uspeh naših sportskih klubova dobro utiče i na ekonomiju", rekao je Vučić, naglasivši da se i guverner NBS Jorgovanka Tabaković obradovala zbog pobede Zvezde i rekla da je "morala da kupuje dodatne evre da ne bi dinar suviše ojačao".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar