Foster: De Hea je Mesi među golmanima!

Golman Votforda Ben Foster visoko ceni kolegu iz Mančester junajteda, Španca, Davida De Heu.

Fudbal 20.09.2018 | 15:00
Foster: De Hea je Mesi među golmanima!
Foster kaže da je De Hea toliko dobar da se može smatrati Mesijem među golmanima, a s obzirom da je Argentinac jedan od najboljih fudbalera ikada, to znači mnogo.

Foster je nekada bio "u koži" De Hee, s obzirom da je bio član Junajteda, doduše sa mnogo manje nastupa i uspeha nego španski čuvar mreže.

Junajted i Votford su odigrali meč petog kola Premijer lige, na kojem su "Crveni đavoli" slavili sa 2:1 na gostovanju. De Hea i Foster su bili dobri, a Španac se istakao pogotov u nadoknadi vremena kada je uspeo da spreči izjednačenje.

"On je Mesi među golmanima. Najbolji je golman na svetu već godinama, apsolutno je briljantan. Ono što on uspe da odbrani oduzima dah, a to radi jako često i kao da ga to ni ne dotiče. Nekada izgleda da napravi neverovatnu odbranu, ustane i izgleda kao da oće da ide kući", rekao je Foster.

De Hea nije najbolje počeo sezonu i, posle jako lošeg Svetskog prvenstva, bio je na meti kritičara zbog lošeg starta Junajteda. Ipak, klasa stvarno jeste večna, i David polako ponovo "isplivava" na vrh golmanskog sveta.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar