Video: Sen Deni horski zapevao - Ngolo Kante!

I najiskreniji osmeh svetskog fudbala!

Fudbal 10.09.2018 | 13:00
Video: Sen Deni horski zapevao - Ngolo Kante!
“On je mali, on je ljubazan, zaustavio je Lea Mesija, ali znamo svi da on je varalica… Ngolo Kante…”

Malo koji sportista tokom karijere doživi da mu navijači skandiraju ime, a kamoli da doživi ono što su krcate tribine Sen Denija priredile za njihovog heroja - Ngola Kantea. Francuska je sinoć odigrala prvu utakmicu pred svojom publikom otkako je zvanično krunisana titulom svetskog šampiona, a prepuno gledalište pariskog stadiona znalo je kako da se oduži svojim miljenicima za radost koju su priredili u Rusiji. Ipak, posebnu pažnju dobio je vezista Čelsija, inače poznat kao izuzetno skroman momak. 

Sećate se verovatno priče da je Stiven Nzonzi tokom proslave u Rusiji zamolio saigrače da daju pehar Kanteu, zato što Ngolo nije hteo nikoga da remeti u slavlju i nije želeo da se nameće. To dovoljno govori o tome kakav je čovek Ngolo Kante. Zato je ceo francuski tim, uz pomoć 80.000 duša našao način kako da Kanteu ulepša veče i stvori uspomenu za ceo život. 

Za ovakve trenutke se živi, a jako malo njih zaista doživi ovako nešto... Zato je Sen Deni dobio najiskreniji osmeh svetskog fudbala...Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar