Kontroverzno priznanje...

Proučavao sam istorijat povreda kod protivnika - i tu udarao! A jednom je zbog toga nastradao Pablo Ajmar!

Fudbal 10.09.2018 | 22:35
Kontroverzno priznanje...
Mauricio Serna, bivši fudbaler Boke Juniors, pozvan je da gostuje u emisji "Možemo otvoreno da pričamo", a on je to bukvalno shvatio pa je otkrio mnoge stvari koje ne bi baš svako rekao.

Kada je pričao o svojim pripremama za utakmicu, otkrio je neke vrlo šokantne detalje. Zaista da se čovek zapita...

"Pre svake utakmice proučavao sam povrede protivničkih igrača. Tražio sam informaciju koju bih kasnije iskoristio. Bio je onda moj potez da odigram prljavo", rekao je Serna, Kolumbijac koji se penzionisao 2005. godine.

Potom je dao konkretan primer i to sa Superklasika, ni manje ni više. Dakle, iz duela Boke i River Plate. Morao je da čuva Pabla Ajmara i pošto je sjajni Ajmar bio veoma brz, morao je da se posluži svojim trikovima kako bi ga zaustavio.

"Znao sam da je Ajmar imao povređen skočni zglob, čak sam ga i gledao na televiziji dok je igrao. I...", ostao je nedorečen Serna. 

Ali postoji slika koja pokazuje kako mu gazi kramponima na skočni zglob. I ona lepo opisuje kakav je bio nastavak rečenice prgavog Serne.

Serna je nosio dres Boke Juniors od 1997. do 2002. godine, a poznato je da se našao i na listi ljudi koji su povezivani sa pranjem novca pa čak i poslovima Pabla Eskobara.

Bio je redovan u reprezentaciji Kolumbij i igrao je na Svetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj.

A, evo i njegovog starta nad Saviolom 2001. godine. Pogledajte njegove klipove na Jutjubu (ko ga se ne seća), nećete zažaliti izgubljenog vremena. Kakav lik.



Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar