Milivojević: Krstajić laže!

Nije čak ni uigravao tim za Brazil! Kapiten engleskog Kristal Palasa Luka Milivojević optužio je selektora Srbije Mladena Krstajića da je izneo laži i izmišljotine u javnost.  Luka Milivojević: Selektore, lažeš!!! Dosadašnji reprezentativac Srbije Luka Milivojević oglasio se povodom optužbi da je sa još nekolicinom igrača pripremao "puč" u nacionalnom timu tokom Mundijala u Rusiji.

Fudbal 05.09.2018 | 17:15
Milivojević: Krstajić laže!
Krstajić je u ponedeljak potvrdio reči svoj pomoćnika Milana Obradovića da su Milivojević i njegov agent Falji Ramadani pokušali da izvedu "puč" u reprezentaciji tokom Svetskog prvenstva u Rusiji.

Obradović je ovo izjavio nakon što je Milivojević javno kritikovao Krstajića zbog odluka koje je donosio na Mundijalu, pre svega u ključnom meču sa Švajcarskom u kojem je Srbija izgubila 2:1 posle preokreta i time praktično ostala bez šansi da se plasira u osminu finala.

Gotovo nijedno veliko takmičenje u kojem je učestvovala Srbija (nekada Jugoslavija) nije moglo da prođe bez nekog skandala, afere, priča koje su mesecima i godinama kasnije isplivale na površinu, glasinama...

Ni minulo Svetsko prvenstvo u Rusiji nije bilo izuzetak!

Srbija nije uspela da prođe grupu, a nedeljama potom počele su priče o tome kako su pojedini igrači, poput Luke Milivojevića, pripremali "puč" u nacionalnom timu, odnosno ustanak protiv selektora Mladena Krstajića.

To je najpre izašlo iz usta Krstajićevog pomoćnika Milana Obradovića, a potom je te reči potvrdio i Krstajić.

U međuvremenu, Milivojević je izbrisan iz reprezentacije, kao i još neki fudbaleri, uz obrazloženje selektora da se "priprema neki novi tim", kao i da vrata reprezentacije nikome nisu zatvorena.

Do sada nismo čuli drugu stranu, odnosno prozvanog Milivojevića. Fudbaler Kristal Palasa je odlučio da se oglasi preko društvene mrežeInstagram.

Odbacio je sve tvrdnje selektora i njegovih pomoćnika, rekavši da je na Mundijalu samo izneo svoje mišljenje na sastanku na kojem su bili svi članovi stručnog štaba i da im je rekao šta misli. Nikakav puč nije organizovao, niti mu je to bila ideja.

Poručio je i da mu je igranje za reprezentaciju oduvek bilo najveća čast i poželeo je Srbiji uspeh u narednim takmičenjima.

Milivojevića je u utakmici protiv Švajcaraca zamenio Nemanja Radonjić, dok nije ni igrao u poslednjem kolu protiv Brazila, a taj meč posebno naglašava u novom obraćanju javnosti:

"Povodom teških izmišljotina i laži od strane selektora i pomoćnika u vezi sa mnom osetio sam potrebu da se javno oglasim. Teško je išta reći kad o vama takve laži iznose oni koji bi prvi trebalo da vas zaštite i pruže podršku. Sujeta? Ili možda nešto drugo? Sve to samo zato što sam izneo svoje mišljenje posle jedne utakmice na SP.

Dan posle utakmice sa Švajcarskom na poziv selektora došao sam na sastanak gde je bio ceo stručni štab rekao sam svima u lice šta sam imao. O taktici i samom toku utakmice protiv Švajcarske.

Isti dan smo mi igrači napravili sastanak u vezi sa porazom od Švajcarske gde sam ih obavestio o mom sastanku sa stručnim štabom. Moram reći da smo svi bili samokritični i iznosili svoja mišljenja o porazu i šta je moglo bolje.

Posle tog poraza ništa nije bilo isto.

Nakon poslednjeg treninga pred utakmicu sa Brazilom nas desetak igrača koji smo najviše igrali do tada napravili smo sastanak sa selektorom, a povod je bio što selektor nije uigravao ekipu za Brazil.

Samim tim nismo znali ni tim koji treba da počne utakmicu što je bio presedan. Tim smo saznali bukvalno nekoliko sati pred utakmicu!

Želim da potvrdim reči svojih saigrača da je atmosfera među nama igračima na SP bila fenomenalna i da bilo kakvih sukoba i problema unutar ekipe nije bilo.

Želim saigračima mnogo sreće i uspeha u Ligi nacija.

Najveća čast od kada igram fudbal mi je bilo igranje za svoju zemlju, ali u ovakvim okolnostima je bolje što ne sarađujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži.

Nisam imao nameru da se oglašavam jer su ovo stvari koje se drže unutar tima. ali posto me vuku za jezik i provociraju lažima onda sam rešio da sa svima vama podelim istinu i činjenice!", saopštio je Milivojević putem Instagrama.

Srbija u petak gostuje Litvaniji na premijeri Lige nacija, a u ponedeljak dočekuje Rumuniju na stadionu Partizana.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mladen K.

05.09.2018 16:46

LAZOV i LOPUZA ovaj trener, da vidimo dokle ces nas brukat !!!

ODGOVORITE
Name

FSS i MLADEN

06.09.2018 18:04

"PROPAST"