Tim o privilegijama "velike trojke"...

Oni to zaslužuju! Austrijski teniser Dominik Tim mišljenja je da najbolji igrači zaslužuju najbolje uslove koje dobijaju.

Tenis 04.09.2018 | 21:30
Tim o privilegijama "velike trojke"...
Tim je odgovorio na pitanje o tome šta misli što veliki igrači, kao što su Nadal, Federer, Đoković, uvek igraju u najboljim terminima, ne menjaju puno terena, igraju pod krovom...

Austrijanac, koji je već jako dugo u Top 10, ipak ne uživa u ovakvom tretmanu.

"Oni to zaslužuju. Najbolji su, tako da zaslužuju najbolje terene, to me ne iznenađuje i ne mislim da se iko ljuti zbog toga. To je jednostavno tako kako je. Mi ostali moramo da se borimo kako bismo imali šansu da igramo na tim terenima i navikli se na njih", rekao jeTim.

Tim je prošle godine izgubio u osmini finala od Argentinca Huana Martina del Potra, ali sada ima veće planove, te je već stigao do četvrtfinala u kojem će imati dobro poznatog protivnika Rafu Nadala.

"Prošle godine je bilo teško, ali to je bio samo teniski meč. Nije se desilo ništa s trašno. Bolelo je dan, dva, pa sam preboleo. Život ide dalje", izjavio je Tim.

Na pitanje da li misli da je teško maltene svaki meč igrati na drugom terenu odgovorio je potvrdno, a najbolji teniseri retko moraju to često da rade.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar