Koentrao uzdrmao Portugaliju!

Rođen sam siromašan, zašto bih se brinuo da li ću umreti siromašan? „Čekao sam do poslednjeg roka da me kontaktira klub kojem sam dao sve prošle sezone, ali nisam dobio nijedan telefonski poziv“, rekao je odlični levi bek.

Fudbal 02.09.2018 | 14:45
Koentrao uzdrmao Portugaliju!
Fabrio Koentrao je poslednjeg dana prelaznog roka šokirao Portugaliju, ali i čitavu Evropu koja je pratila zatvaranje fudbalske pijace. Iako je čitavog leta bio povezivan sa Sportingom iz Lisabona na kraju je doneo odluku da potpiše za slabašni Rio Ave.

Bivši igrač Real Madrida je bio razočaran postupkom uprave Sportinga, koja se nije javila 31. avgusta.

"Čekao sam do poslednjeg roka da me kontaktira klub kojem sam dao sve prošle sezone, ali nisam dobio nijedan telefonski poziv. Posle svega ovovga, osetio sam da mi je zaista bilo potrebno da budem srećan. Ostao sam bez mnogo novca da bih se pridružio klubu u kojem sam odrastao i koji je uvek bio iskren sa mnom, osetio sam se srećnim", rekao je Konetrao.

Portugalski defanzivac je potom govorio o suštinskim vrednostima.

"Realnost je u tome da nijedna količina novca ne može kupiti sreću. Rođen sam siromašan, zašto bih se brinuo da zbog toga da li ću umreti siromašan", rekao je Koentrao.

Bivši reprezentativac Portugalije se u matični klub vratio kao slobodan igrač. U Real Madrid je stigao još 2011. godine iz Benfike za obeštećenje od 30.000.000 evra, a u Kraljevskom klubu je odigrao 106 utakmica i postigao jedan gol.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar