Federer: Zbog jednog se osjećam kao najgora osoba na svijetu!

Švajcarski teniser Rodžer Federer zadovoljan je kako sa 37 godina igra na terenu, ali ga kašnjenje ili propuštanje letova između turnira "izbacuje iz takta".

Tenis 31.08.2018 | 14:30
Federer: Zbog jednog se osjećam kao najgora osoba na svijetu!
Švajcarac igra na ovogodišnjem US Openu i ta nedaća mu se ovog puta nije desila, ali jeste pre nekoliko godina što Federer i dalje dobro pamti.

"Osećam se kao najgora osoba na svetu, jer imam utisak kao da sam sve zabrljao i nisam krenuo na vreme. Mislim da, kada putujete - što svi radimo, različite stvari se dešavaju, i uključeno je mnogo ljudi... Putovanja nas uče mnogo čemu. Kako da izađemo na kraj sa stresom, da budemo organizovani, da se čekiramo na vreme, pa onda torbe, ukrcavanje, pasoška kontrola popunjavanje dokumenata i svest gde treba da idemo...",rekao je Federer.

Sve to mu je s jedne strane, kako kaže "super uzbudljivo", ali i vrlo naporno.

"To nikada ne prestaje kada putujete. Još kad to radite u većoj grupi, imate više prtljaga, pa je i pritisak veći. Naravno, imam pomoć sa svime, ali je svejedno napor. To je nešto zbog čega ne uživam, ali je odlazak na nova mesta stvarno 'kul'", istakao je Švajcarac.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar