Lopetegi drži navijače pod tenzijom!

Pojačanja ni minut na terenu! Kurtoa, Odriazola, Vinusijus i Lunin još nisu dobili šansu da se pokažu madridskoj publici!

Fudbal 29.08.2018 | 12:00
Lopetegi drži navijače pod tenzijom!
Trener Real Madrida Đulen Lopetegi napravio je samo jednu promenu za meč sa Đironom u odnosu na onaj tim koji je igrao u prvom kolu sa Hetafeom. Kazemiro je zauzeo mesto na terenu umesto DanijaSebaljosa. Španski mediji su prilično začuđeni zbog činjenice da nijedno od angažovanih pojačanja ovog leta nije zabeležilo debitantski nastup u dresu Kraljevskog kluba.

Tibo Kurtoa je bio na klupi, što se može opravdati prilično sigurnim odbranama Kejlora Navasa, iako je Belgijanac doveden kao najveće pojačanje ovog leta i samo se čeka pravi trenutak da preuzme ulogu starne "jedinice". Sa druge strane, mladi Ukrajinac Andrej Lunin, plaćen 8.500.000 evra, nije bio ni planiran da brani.

Nije bilo mesta ni za Odriozolu, koji je ovog leta stigao iz Sosijedada za 30.000.000 evra. Ipak, on je bio pod blagom povredom za mečeve u Superkupu Evrope i okršaj sa Hetafeom u prvenstvu, pa ga nije bilo u prtokolu ni u Đironi.

Najveću debatu izazvao je "slučaj" supertalentovanog Brazilca Vinisujusa Žuniora, koji je Flamengu plaćen čitavih 45.000.000 evra. On je bio na klupi za rezervne igrače u Superkupu Evrope, a potom i u prvom kolu Primere, da bi ovog vikenda zaigrao za drugi tim Real Madrida.

Nema sumnje da Lopetegi dobro zna šta radi i da mu trenutne postupke opravdavaju rezultati u prva dva kola Primere, ali madridska publika sasvim sigurno želi da vidi nekog od novajlija u dresu svog kluba. Možda se to dogodi već narednog vikenda, kada na Santijago Bernabeu bude stigao Leganes.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar