A pričaše da Mitar može da igra samo Čempionšip...

Pokazao im je! Menadžer Fulama Slaviša Jokanović tvrdi da je srpski napadač Aleksandaar Mitrović pokazao da nije samo igrač za Čempionšip.

Fudbal 27.08.2018 | 17:45
A pričaše da Mitar može da igra samo Čempionšip...
Mitrović je u nedelju postigao dva gola protiv Barnlija (4:2) za tri minuta (36. i 38. minut) i obezbedio pobedu Fulamu.

Doduše, prethodno je Žan Seri "načeo" mrežu Barnlija u četvrtom, a posao je dokrajčio Širle u 83. minutu.

"Mitrogol" je prethodno dao i jedan pogodak Totenhemu, pa se mediji na Ostrvu pitaju zašto ga je Rafael Benites pustio za 22 miliona funti nakon 21 gola od početka godine za klub i reprezentaciju.

"Verujemo da je kvalitetan igrač. Pokazao je svoje sposobnosti u Čempionšipu prošle sezone i neki ljudi misle da on može da bude samo za Čempionšip. Ne, pokazao je kvalitet da se bori na najvišem nivou u Engleskoj i u svetu. Njegov stav je fantastičan i ima mnogo prostora za napredak", priča o Mitroviću Slaviša Jokanović.

Njegov tim je upisao prvu pobedu u Premijer ligi posle dva poraza od Kristal Palasa i Totenhema, pa Šon Dajh sa klupe Barnlija morao da čestita boljem.

"Bolji je pobedio, to je istina. Naivno smo primili golove, ali nismo baš milion milja daleko. Možemo li da nastavimo paralelno u dva takmičenja? To jeste izazov", kazao je menadžer Barnlija.

Mitrović je sa dva gola bio i najbolje ocenjeni pojedinac na terenu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar