Video: Turci dočekali Karijusa kao Boga!

Može li ovo da promeni tok karijere nemačkog golmana? Ili neće uspeti da izdrži pritisak turskih navijača koji imaju velika očekivanja? Dve godine su pred njim. . .

Fudbal 26.08.2018 | 17:15
Video: Turci dočekali Karijusa kao Boga!
Navijači Liverpula mu neće skoro oprostiti kikseve u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida, a u novom klubu ga već obožavaju iako još nije stao ni na gol!

Loris Karijus stigao je u Bešiktaš na dvogodišnju pozajmicu iz Liverpula, a navijači su mu već na aerodromu priredili doček kakav uživaju samo najveće svetske zvezde, pošto ga je uz pesmu dočekalo njih nekoliko stotina.

Nemačkom golmanu koji je napravio dva velika kiksa u najvažnijoj utakmici godine i tako "pogurao" Real ka novom "ušatom peharu", samopouzdanje je drastično uzdrmano pošto je pravio greške i na prijateljskim utakmicama, posle čega je Jirgen Klop odlučio da nema više poverenja u njega i zato je klub angažovao Alisona Bekera iz Rome.

Karijus je prirodno postao višak, a za ovaj deo karijere važno mu je da bude u klubu u kom navijači imaju veru u njega.

Navijači Bešiktaša, sudeći po dočeku, i te kako je imaju!

Pogledajte snimke sa aerodroma u Istanbulu i koliko se Karijus iznenadio dočekom...



Karijus neće moći da brani protiv Partizana u revanš meču plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope pošto između dva susreta nije moguće registrovati nove igrače. Među stativama se očekuje iskusni Tolgan Zengin koji je privremeno preuzeo mesto prvog golmana posle odlaska Fabrija u Fulam.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar