Azar "odjavio" SVE: Meni je dobro i ovdje...!

"Za sada sam srećan. . . ", poručuje jedan od najboljih igrača sveta.

Fudbal 20.08.2018 | 13:00
Azar "odjavio" SVE: Meni je dobro i ovdje...!
Govor tela Edena Azara, posle teške sezone u Premijer ligi i nakon fantastičnog Svetskog prvenstva, govorio je da je spreman za promene i da svoju budućnost ne vidi u Čelsiju.

Bio je jedan od najboljih igrača Mundijala, nakon poraza od Francuske kazao i da mu je draže da "gubi uz lep fudbal, nego da pobeđuje uz loš", čime je indirektno prozvao i Antonija Kontea i njegov stil igre, što su bile jasne naznake da na njega krenu PSŽ, Real Madrid, Barselona...

Navodno, pomenuti klubovi poslali su i ponude na adresu Čelsija, ali je nakon razgovora sa novim menadžerom "plavaca" Mauricijom Sarijem - Azar odlučio da ostane na "Bridžu".

Novi Italijan na klupi Čelsija očigledno je uspešno Azaru predstavio svoj drugačiji, napadački, stil fudbala, u kom se očekuje da upravo Belgijanac još više "eksplodira", a već u pola sata u prethodna dva meča uspeo je da upiše dve asistencije.

"Svi znaju šta sam rekao posle Svetskog prvenstva", nije se krio Azar od sopstvenih reči: "Ali, ja sam srećam ovde. Ne želim da pričam o novom ugovoru još uvek. Mnogo toga je rečeno, ali znajte da sam srećan. Imam još dve godine ugovora, videćemo šta će se desiti. Znam samo da ne idem ove godine!".

Time je definitivno okončan strah navijača Čelsija da će u finišu prelaznog roka u Španiji i Francuskoj (u Engleskoj završen ranije), ostati bez najboljeg igrača.

Te situacije je svestan i sam Azar koji ne želi da pravi problem klubu. 

"Prelazni rok u Engleskoj je završen, klubovi mogu da prodaju igrače, ali ne i da kupuju nove. Bilo bi čudno da prodaju mene sada kad ne mogu da kupe zamenu. Video sam da me navijači veoma vole, dobro mi je gde sam trenutno. Videćemo šta će biti za godinu ili dve...".

Videćemo da li će Čelsi iskoristiti ovo njegovo dobro raspoloženje i ponuditi mu novi ugovor, spekuliše se da bi poboljšani glasio 300.000 funti nedeljno, ali mnogo toga će zavisiti i od rezultata.

Ukoliko ponovo ostanu bez Lige šampiona, Azar bi mogao da potraži ambicioznije mesto.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar