Ročesti u novom klubu: Poslije Zvezde - Kina!

Plejmejker crveno-belih doputovao je u Aziju.

Košarka 19.08.2018 | 18:30
Ročesti u novom klubu: Poslije Zvezde - Kina!
Tejlor Ročesti odigrao je jednu sezonu u dresu Crvene zvezde mts i posle isteka ugovora nastavio dalje.

Kao što je i bilo najavljivano, Amerikanac je odabrao da nastavi karijeru u Kini, što je u subotu potvrdio i na svom Twitter profilu.

Najbolji strelac Evrolige za 2015. godinu očigledno je prihvatio poziv Tjanđina, koji ga je kontaktirao nedugo nakon isteka njegovog jednogodišnjeg ugovora sa Zvezdom.

Ročesti je tako definitivno napustio Evropu posle devet godina, tokom kojih je ostavio dubok trag.

Odlični poenter napustio je Ameriku 2009, kada je potpisao za Getingen, a potom je igrao za Galatasaraj, Albu, Le Man, Kahu Laboral, Bjelu, Montepaski, Nižnji, Makabi, Lokomotivu Kubanj i Zvezdu. 

Kada su u pitanju crveno-beli, poziciju startnog plejmejkera u sledećoj sezoni preuzeće Ročestijev sunarodnik i takođe bivši "plej" Lokomotive Kubanj - Džo Reglend.

- PRELAZNI ROK ZVEZDE -

DOŠLI: Bili Beron (Eskišehir), Dušan Ristić (Arizona), Majkl Odžo (FMP), Maik Cirbes (Bajern), Stratos Perperoglu (Hapoel Jerusalim), Mohamed Faje (Promitejas Patras), Džo Reglend (Lokomotiva).

OTIŠLI: Matijas Lesor (Unikaha), Džejms Feldin (Hapoel), Pero Antić (Gostivar?), Nemanja Dangubić, Tejlor Ročesti (Tjanđin), Nikola Jovanović (Trento).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar