Ima li ponude za Marka Jankovića?

Vezni fudbaler Partizana Marko Janković opet je tema prelaznog roka. Evo šta u Partizanu kažu o eventualnom transferu Crnogorca.

Fudbal 16.08.2018 | 18:15
Ima li ponude za Marka Jankovića?
Marko Janković ide, Marko Janković ostaje... U krug se "vrte" informacije oko veziste Partizana, crnogorskog reprezentativca.

Poslednja je došla iz Turske. Navodno je za njega zainteresovana Bursa koja bi ga kupila za 1,5 miliona evra, a to bi značilo da bi protiv danskog Nordsjelanda, večeras, mogao da odigra poslednju utakmicu u crno-belm dresu.

Međutim, u Partizanu kažu da nema nikakve zvanične ponude za Jankovića.

Ali, nije isključeno da će, možda, ipak otići, glasilo je naše potpitanje, upućeno zvaničniku kluba.

Odgovor je bio: "Teško".

Dakle, kako stvari stoje, Marko Janković je igrač Partizana i ostaće igrač Partizana. Ali, znate već kakvi su prelazni rokovi...

- PRELAZNI ROK -

DOŠLI: Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš (napadači), Mark Valijente (štoper), Gabrijel Enake (bek), Milan Smiljanić, Goran Zakarić (vezni fudbaleri). Sa pozajmice se vratio golman Filip Kljajić, a Danilo Pantić je produžio pozajmicu iz Čelsija. Saša Zdjelar - njegov ugovor je otkupljen od Olimpijakosa.

OTIŠLI: štoper Milan Mitrović, vezni fudbaler Marko Jevtović, napadači Leandre Tavamba i Đorđe Jovanović, Nemanja Antonov (završena pozajmica iz Grashopersa), golman Nemanja Stevanović (na pozajmici u Čukaričkom). 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar