Radonjićev posljednji ples u Mocartovom gradu!

Marselj šalje deset miliona na Marakanu! Sjajni ofanzivac Zvezde karijeru posle dvomeča sa Salcburgom nastavlja na Velodromu, saznaje MOZZART Sport.

Fudbal 18.08.2018 | 13:00
Radonjićev posljednji ples u Mocartovom gradu!
Dvomeč Crvene zvezde protiv Salcburga biće i poslednje dve utakmice Nemanje Radonjića u dresu Crvene zvezde.

Na Marakanu je pre dva dana stigla ponuda koja se (verovatno) ne odbija: Marselj je ponudio okruglo deset miliona evra za reprezentativca Srbije, i očekuje se da pregovori budu finalizovani veoma brzo, saznaje MOZZART Sport.

Prethodnih dana bila je aktuelna ponuda Sevilje koja je iznosila osam miliona evra, plus bonusi za plasman tima iz Andaluzije u evrokupove narednog leta, ali se Marselj javio i zaokružio priču na deset miliona. Čelnici Crvene zvezde postavili su uslov da transfer može da bude realizovan, ali posle dvomeča sa Salcburgom u plej-ofu za Ligu šampiona, a kako su Francuzi istakli da nemaju ništa protiv takvog razvoja događaja, prodaja Nemanje Radonjića verovatno će biti dogovorena i potpisana u narednim časovima.

Radonjić je posle učešća na Svetskom prvenstvu oovg leta bio glavni adut Zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dao je četiri gola, a onaj poslednji, protiv Trnave u produžecima, obezbedio je klubu novu finansijsku injekciju jer je obezbeđen siguran plasman u grupe Lige Evrope.

Nadaju se na Marakani da bi nešto slično mogao da ponovi i protiv Salcburga, a baš u Mocartovom gradu 28. avgusta, kada budemo saznali da li je Zvezda izborila plasman u najprestižnije klupsko takmičenje posle 27 godina, Radonjić će poslednji put plesati u crveno-belom dresu.

Iako je ponuda Sevilje još na stolu, gotovo je izvesno da će krenuti putem Dragana Stojkovića Piksija, a saigrač u novom klubu biće mu, između ostalih, i Dimitri Paje, jedan od velikih fudbalskih majstora današnjice.

Izvor: mozzartsport

Foto: STAR SPORT

Komentari / 0

Ostavite komentar