Rabio odbio novi ugovor - ide selidba na tribine?!

Sportski direktor PSŽ-a preti mu "ekstremnim metodama"!

Fudbal 14.08.2018 | 20:45
Rabio odbio novi ugovor - ide selidba na tribine?!
Vezista PSŽ-a Adrijen Rabio (23) odbio je još jednu, poslednju u nizu ponudu Svetaca da produži ugovor. Centralni vezista, kojem sporazum na Parku prinčeva važi do sledećeg leta, nije zadovoljan platom koja mu je ponuđena, objavio je L'Ekip, a preneo katalonski Sport.

To zapravo znači i da će Rabio - koji je velika želja Barselone - već u januaru moći da potpiše predugovor sa novim poslodavcem i sledećeg leta pređe u drugi klub bez obeštećenja. Istina, to sa sobom povlači i činjenicu da bi mogao da provede sezonu na tribinama, jer zašto bi Sveci razigravali igrača koji nije više njihov.

L'Ekip podeća i da je sportski direktor Parižana Antero Enrike već zapretio fudbaleru "ekstremnim metodama", a to znači i da bi igrač mogao da bude izbačen iz prvog tima ukoliko ne bude potpisao novi ugovor.

Produkt omladinske škole PSŽ-a provlači se u medijima još od maja meseca kada je odbio da bude alternativa u reprezentaciji Francuske za slučaj da se neko od vezista sa Dešanovog konačnog spiska od 23 igrača povredi.

Zanimljivo, on je sinoć odigrao meč u Ligi 1 protiv Kaena i postigao gol u trijumfu od 3:0.

U svakom slučaju, zanimljiva sapunica se odvija u trouglu PSŽ - Rabio - Barselona i ona će sigurno potrajati do 31. avgusta, ako ne i duže.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar