Kafu: Želim da u Zvezdi doživim vrhunac!

Kao napadač se osećam komforno! “Žao mi je što neću moći da pomognem protiv Spartaka”, poručio Brazilac.

Fudbal 11.08.2018 | 21:45
Kafu: Želim da u Zvezdi doživim vrhunac!
Novi fudbaler Crvene zvezde Žonatan Kafu izrazio je nadu da će u šampionu Srbije dostići svoju najbolju formu i da će ga navijači zapamtiti po dobrim igrama.

"Veoma sam srećan što dolazim u ovako veliki klub. Želim da pokažem sav svoj kvalitet koji posedujem. Odmah na početku se vidi da je ovo jedan veliki klub", rekao je Kafu.

Kafu je u Zvezdu došao na jednogodišnju pozajmicu iz Bordoa, a u novom klubu nosiće dres sa brojem 22.

"Ne bih bio tu da mislim da ne možemo do Lige šampiona. Biće teško što neću moći da igram protiv Spartaka, ali svakako ću gledati", rekao je on.

Kafu je tokom karijere najveći trag ostavio u bugarskom Ludogorecu, ali kaže da je to poglavlje arhivirano i da se nada još boljim igrama u Zvezdi.

"Ludogorec je klub koji ja mnogo volim, ali arhiviran je i želim maksimum da dostignem ovde i da obradujem navijače, da me po tome upamte, a ne po eliminaciji od pre par godina", rekao je 27-godišnji Brazilac.

Njemu, kako je rekao, najviše odgovara pozicija krilnog napadača, ali kaže da mu je "komforno i na poziciji napadača".

"Što se tiče kondicije, prošao sam celokupne pripreme s Bordoom. Imao sam pre desetak dana hiruršku intervenciju na zubu, ali to ništa ne menja. Biću u potpunosti spreman za deset dana", rekao je on.

Upitan šta je presudilo da dođe u Zvezdu, Kafu je rekao da je i pored drugih unosnijih ponuda "najbolje rešenje iz igračkog aspekta" bio dolazak u beogradski klub.

"Takođe, utisak koji su navijači ostavili na mene u duelu s Ludogorecom je bio sjajan. Jedva čekam da ponovo to doživim, da igram ped punim tribinama", rekao je Brazilac

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar