BEL: Briž je moćan, Briž je dobro kupovao!

Tu je prosek od tri komada po meču! I to bez Veslija!

Fudbal 10.08.2018 | 22:40
BEL: Briž je moćan, Briž je dobro kupovao!
Prvi strelac tima čak i nije bio na terenu. Ali i bez Veslija Klub Briž je jednostavno nedodirljiv za većinu protivnika u prvenstvu Belgiji. Danas je to na svojoj koži i Kortrajk, koji je aktuelnom šampionu poslužio samo da sačuva prosek od tri gola po meču – 3:0 u trećem kolu Pro lige.

U Veslijevom odsustvu isprsili su se drugi fudbaleri. I što će posebno obradovati navijače: novi fudbaleri. Dva prva gola potpisao je Arnaut Grenevald Danjuma, koga je Briž ovog leta doveo za svega 1.000.000 evra iz NEC-a. Ali cena u njegovom slučaju ne govori dovoljno o očekivanjima. Već tokom priprema 21-godišnji Nigerijac je nagovestio da je igrač za velika dela. A onda je štafetu preuzelo najzvučnije letošnje pojačanje šampiona. Sibe Šhrejvers je za 3.000.000 evra stigao iz Genka i večeras postigao prvenac u plavo-crnom dresu.

Rutina.

Notiraćemo samo još da je zlatni Orlić iz Litvanije Petar Golubović, kao i u prošlom kolu, odigrao svih 90 minuta za Kortrajk. Večeras se baš i nije dobro proveo, ali za početak bitno je da igra.

BELGIJA 1 - 3. KOLO

Petak:

Klub Briž - Kortrajk 3:0 (2:0)
/Danjuma 3, 8, Shrejvers 57/

Izvor: Mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar