Odbjegli sin se vratio na jug, da ispuni dječački san!

Deni Ings prešao iz Liverpula u Sautempton.

Fudbal 10.08.2018 | 15:15
Odbjegli sin se vratio na jug, da ispuni dječački san!
Važno pojačanje u poslednjim minutima prelaznog roka obezbedio je i Sautempton.

Mark Hjuz u borbi za premijerligaške bodove može da računa i na Denija Ingsa (26) koji je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Liverpula. Nije ofanzivac imao sreće tokom boravka na Enfildu, povrede su ga satrle, ali ima žarku želju da oživi karijeru u dresu kluba za koji je navijao kao dečak.

"Kada je ovaj klub izrazio želju da me dovede, morao sam da iskoristim priliku. Sautempton je fantastičan, igraju sjajan fudbal i mislim da ću biti srećan tamo. Vidi se da je klub organizovan, od samog početka, svi koje sam upoznao su prva liga. Upoznali su me sa svakim detaljem koji je bitan. Jedva čekam da počenem da igram za Svece", izjavio je Ings koji je od malena bio veliki navijač Svetaca.

Englez je poptisao jednogodišnji ugovor o pozajmici, ali ako zadovolji biće otkupljen za 22.000.000 evra sledećeg leta.

Od njega se emotivno oprostio i doskorašnj imenadžer Jirgen Klop i to na sajtu Liverpula.

"Veoma mi je čudno da kažem zbogom Deniju. Nije fol, zaista će nam nedostajati. Radi se o izvanrednom momku, kompletnoj ličnosti, ne samo o fudbaleru. Kažem zbogom prijatelju, ali znam i da će najlepše stranice u karijeri tek sada ispisati. Zaslužuje novu priliku, pošto je vredno radio i rehabilitovao se posle teške povrede. U ime Liveprulove familije mogu da kažem - srećno Deni, nedostajaćeš nam."

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar