Tri potpisa Evertona u jednom danu!

Mina, Gomeš i Bernard predstavljeni na Gudison Parku, čeka se još pozajmica Kurta Zume.

Fudbal 06.08.2018 | 14:45
Tri potpisa Evertona u jednom danu!
Navijači Evertona će dobro upamtiti ovaj poslednji dan prelaznog roka u kojem su se dočepali čak trojice novih fudbalera. Plave dresove su zvanično obukli: Bernard, Džeri Mina i Andre Gomeš, pa velikan s Gudison Parka u novu sezonu kreće sa petoriciom novih fudbalera.

Karamele su se dobro otvorile za dolazak fudbalera Barsleone, a dok je Portugalac Gomeš stigao na pozajmicu iz španskog velikana za koju su platili 2.500.000 evra, skuplje ih je koštao Kolumbijac Mina - čak 30.250.000 evra odmah, plus 1.500.000 na ime bonusa.

Pride, štoper je potpisao ugovor na pet sezona, a Barsleona ima mogućnost da ga otkupi za 60.000.000, ako to bude htela.

Što se tiče Brazilca Bernarda, on je stigao iz Šahtjora kao slobodan igrač i potpisao ugovor na pet godina. Zanimljivo, posle odlaska iz Ukrajine imao je na stolu i ponude Čelsija i Milana, ali se na kraju ipak odlučio za Everton. 

Sva trojica fudbalera konkurisaće za premijernu utakmicu prvog kola protiv Vulverhemptona u subotu uveče.

Takođe, Everton pokušava da dovede na pozajmicu i štopera Česlija Kurta Zumu, ali će sudbina tog posla biti poznata tek danas.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar