Milan sanja velike snove: Bakajoko + Draksler!

To je sada cilj…

Fudbal 09.08.2018 | 22:00
Milan sanja velike snove: Bakajoko + Draksler!
Rezurekcija Milana posle košmarnog početka leta doneće potpuni zaokret kakav u vreme kineske uprave nije bio realan.

Možda američki investicioni fond Eliot nije najbolje rešenje za posrnulog giganta, ali se zasad pokazuje kao daleko bolja od takozvanih biznismena sa Dalekog istoka. Promenjena je cela direktorska struktura, dovedene legende poput Paola Maldinija i Leonarda, dok se čeka i povratak Kake, a upravo pomenuti tandem radi na dva velika transfera!

Naime, danas je u Milanelu održan sastanak na kojem su prisustvovali Maldini i Leonardo zajedno sa Čelsijevim emisarima kako bi dogovorili pozajmicu Tjemuea Bakajoka. Razgovori su završeni danas nešto pre 15 časova, a izgleda da samo detalji dele Bakajoka od transfera na San Siro, a ceo posao mogao bi da bude gotovo uskoro.

Milan će najverovatnije izboksovati pozajmicu s pravom otkupa, što bi bio idealan scenario za klub.

U međuvremenu, Maldini i Leonardo pokušaće da završe još jedan veliki posao i to preko Pari Sen Žermena. Naime, ideja je da se napadne Julijan Draksler! Leonardo želi da iskoristi svoje prijateljstvo s ljudima iz PSŽ, gde je bio sportski direktor, pošto je misija dovođenja Sergeja Milinković Savićanemoguća.

Leonardo je, navodno, spreman da ponudi za nemačkog vezistu istu formulu kao za Bakajoka, ali bi bio spreman i da pusti Rikarda Rodrigeza na Park prinčeva. Podsetimo, PSŽ je počeo da se interesuje jako za Rodrigeza pre dva dana, a Tomas Tuhel bi ga jako želeo na levom boku, pošto mu Lejvan Kurzava ne uliva poverenje. A i francuskom šampionu je potrebna jaka konkurencija na toj poziciji. Milan prvo nije bio spreman za pregovore, ali sada se stvari menjaju.

Ako bi Milan uspeo da napravi kombinaciju sa PSŽ za Drakslera i ako dovede Bakajoka, imaće ozbiljan vezni red.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar