Video: Napoli lako sa Borusijom!

Ančeloti se sad smeje: Obradovao ga Maksimović! Gol srpskog štopera u ubedljivoj pobedi Italijana nad Milionerima.

Fudbal 08.08.2018 | 09:15
Video: Napoli lako sa Borusijom!
Pukla je petarda pre tri dana u Dablinu, ali niti je Napoli zaboravio da igra fudbal, niti je Karlo Ančeloti trener koji bi dozvolio da ga gaze makar bio i pripremni period, a očigledno da nije ni Nikola Maksimović rekao sve šta ima u Napoliju, pa se na test meču u Švajcarskoj preporučio prekaljenom stručnjaku za mesto u prvih 11 tima sa juga Italije u novoj sezoni.

Napolitanci su posle 0:5 u sudaru sa Liverpulom savladali Borusiju iz Dortmunda, a drugi gol na meču delo je Maksmovića, koji je posle kornera sjajno reagova u petercu nemačkog sastava u glavom zakucao loptu u mrežu gomana Romana Birkija.

Sa čak sedam promena u odnosu na prethoddni test, Napoli je znatno bolje otvorio duel u Sent Galenu i preko Arkadijuša Milika „otvorio“ goleadu. Generalno, član Serije A je ostavio daleko bolji utisak od Nemaca, koji se jesu vratili u igru preko najisturenijeg igrača, Maksimilijana Filipa, ali je to bilo kratkog dana, jer je posle izmena sredinom drugog dela, Ančelotijev sastav uspostavio kontrolu nad dešavanjima na terenu i bolju partiju krunisao preko Kaljehona u nadokandi.

Već za četiri dana Napoli će igrati sa Volfzburgom, a Borusija u petak sa Lacijom.



Borusija Dortmund – Napoli 1:3 (0:2)
/Filip 65 – Milik 7, Maksimović 29, Kaljehon 90+1/

Borusija Dortmund (4-2-3-1): Birki – Šmelcer, Toprak, Dialo, Pišček (od 76. Bokhorn) - Sahin, Gece – Daud (od 86. Rode), Pulišic, Sačho – Filip.

Napoli: (4-3-3): Karnezis – Hisaj (od 63. Hamšik), Maksimović (od 67. Insinje), Kirikeš (od 83. Ruiz), Rui (od 63. Luperto) – Alan (id 46. Grasi), Dijavara (od 66. Dijavara), Rog – Ounas (od 63. Insinje), Milik (od 63. Kaljehon), Verdi (od 63. Albiol).

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar