Žoze, malo je to!

Murinjo daje 25. 000. 000 za Boatenga, ali moraće još toliko! Deluje u ovom momentu da od transfera neće biti ništa.

Fudbal 08.08.2018 | 08:45
Žoze, malo je to!
Pisali smo juče da je Mančester Junajted u problemu, da očajnički želi dobrog igrača na poziciji štopera, ali mu Bajern Minhen nimalo ne pomaže. Kako piše Bild, Junajted je poslao 25.000.000 evra za ovog fudbalera. Ali, to je samo pola novca od onoga što želi Bajern.

Bavarci traže celih 50.000.000 evra. I to jasno govori da će do transfera jako teško doći. Murinjo je razmišljao i o pozajmici, ali mu ni to nije prošlo.

Mančester će teško dati više novca od pomenutih 25.000.000, a problem bi bila i plata Boatenga koja je visoka i koja bi otežavala život Junajtedu.

Pored Boatenga, Junajted je ovoga leta pratio Tobija Aldervejrelda, Harija Megvajera i Džerija Minu. Mančester je pomislio da bi Boatenga mogao da dobije jeftinije, ali se opasno prevario.

Junajted ima vremena do četvrtka, tako da u ovom momentu deluje da će se Đavoli okrenuti drugim opcijama i da je Belgijanac Aldervejreld na pol-poziciji.

Fudbaler Totenhema je navodno već istakao da bi voleo da ode u Junajted, tako da mu i ova situacija sa Boatengom ide na ruku.

Junajtedu je preostalo malo vremena... Moraće da seče.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar