Ako Zvezda ne prođe Spartak? Slovenija ili Finska!

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su i protiv koga će igrati ako eventualno Spartak iz Trnave bude bolji.

Fudbal 06.08.2018 | 16:00
Ako Zvezda ne prođe Spartak? Slovenija ili Finska!
Sad znaju sve!

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa Spartakom iz Trnave u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Prva utakmica je sutra u 20.30 na Stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, a revanš sedam dana kasnije na Stadionu "Antona Malatišenka".

Ukoliko posle 180 minuta borbe sa šampionom Slovačke bude bolji tim, naš prvak će se u plej-of rundi boriti za plasman u Ligu šampiona sa Red Bul Salcburgom ili Škendijom. Opširnije o toj opciji, koju priželjkuju svi zvezdaši, pisali smo danas prateći uvodni deo žreba u Nionu.

Ali, kako su prelasci iz Lige šampiona u Ligu Evrope česti i tokom kvalifikacija, ali i tokom same sezone, crveno-bele je direktno zanimao i žreb za plej-of rundu kvalifikacija za drugo po jačini UEFA takmičenje.

Dakle, ako Spartak bude bolji, Crvena zvezda će u plej-ofu za Ligu Evrope igrati protiv boljeg iz dvomeča 3. kola: Olimpija Ljubljana - Helsinki.

Znamo da u Ljutice Bogdana niko i ne pomišlja o eliminaciji pred duele sa Spartakom, ali znamo i da ova vest iz Niona nije nimalo nevažna.

Naprotiv!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar