Video: Marej igrao do jutra i plakao!

Britanac je izborio plasman u četvrtfinale turnira u Vašingtonu, ali je veliko pitanje da li će ga i odigrati?!

Tenis 03.08.2018 | 19:15
Video: Marej igrao do jutra i plakao!
Endi Marej konačno se vratio tenisu, nakon što je napravio gotovo jednogodišnju pauzu zbog problema i operacije kuka.

Škot je na turniru u Vašingtonu izborio plasman u četvrtfinale, ali je veliko pitanje da li će ga i odigrati.

Marej je u osmini finala nadigrao Rumuna Mariuša Kopila u tri seta - 6:7, 6:3, 7:6 i izborio meč sa Aleksom de Minarom.

Nekadašnji prvi reket sveta, koji sada zauzima 832. mesto na ATP listi, ostvario je treći trijumf u nizu u Vašingtonu. Meč protiv Kopila, koji je trajao tri sata, okončao je u tri sata posle ponoći.

Posle maratonskog duela Marejevo telo i lice odali su veliki umor. Škot je nakon trijumfa sporim koracima došao do stolice, a onda je i zaplakao."Jednostavno emocije su navirale na kraju vrlo dugog dana i vrlo dugog meča", objasnio je Marej.

Bio je srećan zbog nove pobede, ali i svestan da će teško moći da se oporavi i odigra još jedan duel u Vašingtonu nakon što je sva tri dobio posle rovovskih bitki i u tri seta.

"Moje telo se ne oseća dobro. Vremenske prilike nisu bile najbolje, a i ja isam u dobroj poziciji, jer posle dugog odustva zbog povrede ne prihvatam baš najbolje završetak meča u tri sata ujutro. Dok se oporavim biće već šest ujutro. Neću imati mnogo vremena za spavanje, a mom telu je to veoma potrebno, jer me odmah očekuje četvrtfinale. To će zapravo izgledati kao da igram dva meča u istom danu", požalio se Marej.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar