Barkli: Džejmsova karijera u padu!

Želi da bude holivudski mogul! Legendarni Čarls Barkli ne vidi u dolasku Lebrona Džejmsa u Los Anđeles Lejkerse sportski motiv.

Košarka 03.08.2018 | 22:15
Barkli: Džejmsova karijera u padu!
Barkli, koji često kritikuje i "proziva" Džejmsa javno, smatra da je u pozadini Džejmsovog "transfera" u L.A. potpuno druga stvar.

"To je isključivo poslovna odluka. Njegova karijera je u padu. Želi da postane veliki holivudski mogul", rekao je Barkli.

Džejms je posle četvorogodišnje druge epizode u Klivlendu ovog leta stigao u legendarne Lejkerse i potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 154 miliona dolara.

"Imam mogućnost da igram za ovu istorijsku franšizu sa velikom tradicijom. I imam mogućnost da sarađujem sa Medžikom Džonsonom, nekim na koga sam se ugledao dok sam bio mlađi, želeo da odigravam dodavanja bez gledanja kao on, da imam svoj 'šoutajm' kao Medžik i sve se to spojilo u ovom trenutku", objasnio je Džejms svoj dolazak u L.A.

Lebron će u decembru napuniti 34 godine, osim u Klivlendu gde je u dva termina skupio ukupno 11 godina, igrao je i četiri sezone u Majamiju.

Tri puta je bio NBA šampion, isto toliko puta aMVP finala, a četiri puta MVP sezone.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar