Sastanak Abidala i Pogbe na Beverli Hilsu!

Šta to muti Barsa?! Tutosport tvrdi da Pogba želi da napusti Junajted jer je njegov odnos sa Žozeom Murinjom izuzetno loš.

Fudbal 03.08.2018 | 09:00
Sastanak Abidala i Pogbe na Beverli Hilsu!
Barselona je spremna da još jednom ozbiljno protrese fudbalsko tržište. Kako piše italijanski Tutosport, direktor katalonskog kluba Erik Abidal i zvezda Mančester junajteda Pol Pogda, održali su tajni sastanak na Beverli Hilsu, gde se navodno govorilo o mogućnosti da sjajni Francuz potpiše za slavni klub sa Nou Kampa.

Abidal je iskoristio idealan trenutak i posetio zvezdu Crvenih đavola u poslednjim danima odmora u Los Anđelesu. Nekadašnji reprezentativac Francuske i prvotimac Barselone, svoj dolazak je predstavio kao susret dvojice prijatelja, jer bi svaki eventualni pregovori, vođeni u tajnosti predstavljali strogo kršenje pravila i moglo bi da izazove drastične sankcije prema Kataloncima.

Tutosport tvrdi da Pogba želi da napusti Junajted jer je njegov odnos sa Žozeom Murinjom izuzetno loš.

Još ranije u igru je ušao Pjanić, ali Stara dama bi prvo morala da proda Pjanića, kako bi došla do sredstava za ovaj transfer. Taj "prazan hod" bi ekspresno mogla da iskoristi Barselona.

Francuz je na Old Traford stigao na leto 2016. godine za obeštećenje teško 105.000.000 evra.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar