LŠ: Zvezda - tim za Suduvu...

Biće minuta za Stojiljkovića, postava kao u Beogradu.  Trener Vladan Milojević može dodatno da uigra nosioce igre.

Fudbal 31.07.2018 | 23:40
LŠ: Zvezda - tim za Suduvu...
Ne sa jednom, već sa obe ruke Crvena zvezda je uhvatila prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Suduva je u beogradskom meču zgažena (3:0), ali daleko od toga da će Vladan Milojevićpodići ruke i uživati na litvanskom suncu. Imaće u mini planovima Zvezdinog šefa stručnog štaba utakmica sa Suduvom veliki značaj. Pre svega da vidi kako se ponašaju crveno-beli kada su u komfor zoni, ali i da uvidi nedostatke pre narednog evropskog duela. Ključnog po mnogim pitanjima.

Naravno, i da još malo utegne linije tima. Ne zbog sujeverja i onog nepisanog pravila, ali ne bi bilo iznenađenje da Vladan Milojević sutra u Marijapolju izvede isti tim kao u beogradskom meču. To bi bila očekivana odluka, jer su prvih 11 na Marakani parirali fizički jakim Litvancima. Tačnije, ne samo da su im parirali, nego su ih pretrčali i naskočili.

Dakle, vrlo je moguće da ćemo kao centralnog napadača videti Nemanju Milića, momka koji svakog leta postaje jak adut Vladana Milojevića. Na put za Litvaniju krenuo je i Nikola Stojiljković i on bi mogao da bude jedan od dobitaka Vladana Milojevića sa ovog putovanja. Nekadašnji centarfor Brage je posle povrede dobio šansu u sudaru sa Radničkim. U njegovom kretanju bili su vidljivi znaci dugog neigranja i golgeterske apstinencije. Međutim, Zvezdin trener je iz živog blata gotovo uspeo da izvuče Lorenca Ebesilija dajući mu prostor da se osveži kroz utakmice... Sličan princip mogao bi da primeni kada je u pitanju snažni napadač. Dakle, očekuje se da Stojiljković dobije minute u nastavku. Naravno ako ne bude neželjenih dešavanja.

A ta neželjena dešavanja morala bi da spreči uigrana odbrana na čelu sa Milanom Borjanom koja je u dosadašnjem delu sezone držala nulu i dozvolila rivalima da pet mečeva imaju samo tri šuta u okvir Zvezdinog gola. Suduva je dala Apoelu tri pogotka za 20 minuta, ali teško da će naš šampion rivalu dati taj luskuz.

Posebno, što bi ofanzivno otvaranje Litvanaca mogli da kazne Ben i junak prvog meča Radonjić.

ZVEZDA (4-1-4-1): Borjan – Stojković, Savić, Degenek, Rodić – Jovičić – Ben, Krstičić, Ebesilio, Radonjić - Milić

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar