Milojević pred Suduvu: Zaboravili smo 3:0 iz Beograda!

Vladan Milojević izjavio je da pobeda iz Beograda (3:0) mora da se "izbriše" kako bi ekipa na pravi način shvatila ozbiljnost revanša protiv Suduve.  U Litvaniji vrelo, ali Milojević leden: Na pobedu! Zvezdin trener ne dozvoljava opuštanje uprkos ubedljivoj prednosti.

Fudbal 01.08.2018 | 08:15
Milojević pred Suduvu: Zaboravili smo 3:0 iz Beograda!
Seniorska reprezentacija Srbije 2009. godine gostovala je u Marijampolu u poslednjem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi i, uprkos porazu (1:2), bio je to uspešan ciklus po naše fudbalere jer su se plasirali na Mundijal.

Omladinska reprezentacija Srbije igrala je u Marijampolu 2013. godine utakmice Evropskog prvenstva i postala kontinentalni šampion za uzrast do 19 godina.

Hoće li litvanski gradić biti srećan i po fudbalere Crvene zvezde, koje u sredu (19.30) očekuje revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve?

Prvu utakmicu crveno-beli su rešili u svoju korist, pobedom 3:0, pa se očekuje da revanš bude samo formalnost.

Trener Vladan Milojević, ipak, ne misli tako.

"Nikada u fudbalu ne može da se kaže da je sigurno, odigralo se samo prvo poluvreme. Igraćemo kao da je 0:0, zaboravili smo utakmicu u Beogradu, kao da ne postoji za nas", rekao je Milojević na konferenciji za medije u Marijampolju. 

Crveno-beli su u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona pobedili Suduvu sa 3:0. 

Na pitanje litvanskih novinara da li se trener Zvezde pribojava Suduve, odnosno slične situacije kao protiv APOEL kada je dala tri gola za 20 minuta, Milojević je odgovorio u svom stilu. 

"Ne mogu da pričam na takav način. Tačno je da je postigla Suduva Apoel-u tri gola... Suduva je dobar tim, najbolji u svojoj zemlji, respektujemo ih, ali neću unapred da pričam. Videćemo sutra". 

Potvrdio je i da je napadač Milan Pavkov ostao u Beogradu zbog stomačnih problema.

Prema njegovim rečima najvažnije mu je da tim pobeđuje, a ne da sačuva mrežu, iako ga raduje što ove sezone njegova odbrana nije kapitulirala. 

"Iskreno, pokušavamo da probamo da pobedimo svaku utakmicu, a podatak da nismo primili gol pokazuje da ekipa funkcioniše u svim elementima. Savremrni fudbal zahteva da budete jaki u svim segmentima. Najdraze mi je da pobedimo, a onda potom i da ne primimo gol. Igrači rade dobar posao". 

Crveno-bele je u Litvaniji sačekala velika vrućina, ali Milojević ne vidi to kao problem. 

"Kako je njima, tako i nama. Odigrali smo i protiv Radničkog, moramo adekvatno da se pripremimo. Jeste toplo i sparno, leto je i ne možemo da očekujemo drugačije vreme", zaključio je Milojević, uz konstataciju da mu je drago što se nalazi u mestu gde je omladinska reprezentacija Srbije bila prvak Evrope 2013. godine. 

Revanš meč između Suduve i Crvene zvezde igra se u sredu od 19:30.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar