Bavarci priznali problem i rješenje...

Levandovski može samo da želi, ali neka povede računa - ovo je Bajern! Oglasio se trener Niko Kovač i poslao kristalno jasnu poruku poljskom napadača, kritikovao ga i legendarni napadač.

Fudbal 31.07.2018 | 23:50
Bavarci priznali problem i rješenje...
Robert Levandovski se nadao odlasku iz Bajerna u Real Madrid, ali ta nada polako umire... Iako je Polkjak u više navrata insistirao na razgovoru sa čelnicima kluba i bio čvrst pri stavu da želi da ode, u Bajernu tako ne razmišljaju.

Možda bi Rumenige i pustio jer ne voli nezadovoljne igrače, ali najvažniji čovek klub Uli Henes je nepopustiljiv, a sličnog stava je i trener Niko Kovač. Novi starteg Bavaraca je sinoć javno rekao šta misli o odlasku Levandovskog.

„Neće otići iz kluba. Sigurno ga nećemo pustiti. Istina je da Robert razmišlja o odlasku, ali jedno su njegove, a nešto potpuno drugo su naše želje. Odluka je donesena, on ima ugovor koji mora da poštuje. Želimo da osvojimo mnogo toga sa njim. On je sjajan igrač koji je uradio mnogo toga sa Bajernom, postigao mnogo golova i sigurni smo da će tako nastaviti i u budućnosti“, rekao je Kovač.

Levandovski ima ugovor do 2021. godine, nema fiksnu cenu i isključivo se Bajern pita o njegovoj budućnosti. On je prethodnih meseca zajedno sa agentom Pinijem Zahavijem vršio pritisak na minhenski klub da ga proda i namigivao Real Madridu, ali uzalud.

Oglasila se i legendarna Bajernova "devetka" Đovani Elber. Brazilac je iskoritikovao Poljaka zbog ponašanja... 

"Ovo uopšte nije dobro. Sve to što se dešava sa njim, njegovim agentom, porukama kako želi da ode iz Bajerna u Real ili neki drugi klub... To nije dobro. Igrač bi trebalo da bude svestan kluba u kojem se nalazi. Ovo je Bajern", rekao je Elber. 

Ovo je loša vest i za Real Madrid kojem je propala još jedna varijanta za dovođenje igrača top klase. Posle Nejmara i Mbapea, s sada je i Levandovski nedodirljiv. Azar je preskup... Madriđani ostaju bez opcija.

Osim ako Levandovski ne pređe granicu i ne stupi u neku vrstu štrajka kao što su to radili Bejl i Modrić u Totenhemu posle čega su izdejstvovali transfere u Real. Ali Bajern je ozbiljniji klub pod Totenhema...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action image

Komentari / 0

Ostavite komentar