RUS: Novajlija „poklonio" bodove Spartaku!

Pamtiće se greška golmana i debitanski pogodak Žigoa. Minimalac favorizovanog domaćina, koji je sa tri osvojena boda otvorio novu sezonu i napad šampionsku titulu.

Fudbal 29.07.2018 | 10:45
RUS: Novajlija „poklonio" bodove Spartaku!
Spartak je krenuo tromo i bledo, ali je ipak uspeo da osvoji tri vredna boda na otvaranju sezone u ruskoj Premijer ligi protiv novajlije Orenburga - 1:0 (1:0).

Gosti su sami sebi iskopali jamu, u koju su upali već u četvrtom minutu. Uloga tragičara nažalost je pripala iskusnom čuvaru mreže Evgeniju Frolovu, koji je u istom napadu prvo sjajnom intervencijom sačuvao svoju mrežu, a onda ispustio loptu koju je morao da prigrabi u svoje naručje.

Sve to je odlično ispratio novajlija Samuel Žigo, koji se sjajno snašao i zapalio prilično popunjene tribine Otkritije Arene. Sve ostalo je uglavnom nije bilo vredno pomena kada je u pitanju igra domaćina.

Spartak je uspevao da kontroliše igru i rezultat, stvorio je nekoliko solidnih prilika u nastavku utakmice, ali je bilo vidljivo da linije u ekipi Masima Karere još uvek nisu dobro povezane.



RUSIJA 1 - 1. KOLO

Subota
Ural - Anži 0:1 (0:0)
/Anton 83/

Spartak Moskva - Orenburg 1:0 (1:0)
/Žigo 4/

Rostov - Ahmat 1:0 (1:0)
/Sigurdarson 45+1/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar