Lebron: Kajem se što sam sinu dao svoje ime!

Biti naslednik jednog od najvećih sportista svih vremena svakako je dobra stvar, ali Lebron Džejms ipak žali za jednom stvari kada je u pitanju njegov sin.

Košarka 31.07.2018 | 20:30
Lebron: Kajem se što sam sinu dao svoje ime!
"I dalje žalim što sam mom četrnaestogodišnjem sinu dao moje ime", rekao je Lebron u epizodi serijala 'The Shop'.

Najbolji igrač današnjice sa suprugom Savanom, s kojom je u vezi još od srednjoškolskih dana, ima dva sina i kćerku, a i Brus Maksimus, poput Lebrona Džejmsa II, takođe je odlučio da krene očevim stopama.

Broni važi za jednog od najvećih talenata svoje generacije, otac ga redovno gleda na utakmicama širom zemlje, dok često ističe da mu je ultimativni cilj u životu da jednog dana zaigra u NBA zajedno sa naslednikom. 

"Prošle leto je bilo prvo u kome sam imao vremena da gledam moje dečake kako igraju basket... Da mogu na miru da sednem i da me ništa ne ometa. Bio sam na sigurno pet, šest turnira širom zemlje", kaže 'Kralj'.Opšti utisak, dok gledate Džejmsovog najstarijeg sina kako igra košarku, jeste da jabuka zaista ne pada daleko od drveta, pošto je prosto neverovatno koliko su Broni i njegova igra slični svemu onome što Lebron radi već gotovo dve decenije. 

"I, sedim ja i gledam utakmicu, kada samo osetim da ruke počinju da mi se znoje, kompletno telo doživi reakciju... Zapitam se, šta je sada ovo? To su samo desetogodišnji klinci koji igraju košarku, zašto se osećam ovako? Sledeće čega se sećam, sedim do terena, pa sedim na klupi i na kraju uhvatim sebe kako sam ušao u raspravu oko neke sudijske odluke", kaže ponosni tata uz osmeh, ali već posle nekoliko sekundi nastavlja u potpuno drugačijem tonu: 

"Kada sam ja bio tih godina, nisam imao oca pored sebe. Davno sam rekao sebi, kada budem imao decu, radiću sve što taj čovek nije za mene. Pružiću im stvari koje ja nisam imao. Što se košarke tiče, daću im samo 'nacrte', a na njima je da izaberu put koji žele", zaključio je novi igrač Los Anđeles Lejkersa.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar