Zvezda raskinula ugovore s dvojicom igrača!

Odlazak fudbalera koji nisu upisali minute u Superligi u dresu Crvene zvezde.

Fudbal 27.07.2018 | 12:45
Zvezda raskinula ugovore s dvojicom igrača!
Kako je objavljeno u "Fudbalu" u izdanju FSS, Crvena zvezda je zvanično raskinula ugovore sa Filipom Bainovićem (1996.) i Milanom Senićem (1997.) koji se u proteklom periodu nisu nametnuli kod Vladana Milojevića.

Bainović je stigao u poslednjim danima prethodnog letnjeg prelaznog roka nakon povrede Branka Jovičića, a karijeru će nastaviti u Radu.

Upravo je iz tima sa Banjice i stigao u Crvenu zvezdu i potpisao ugovor na tri godine, a prethodnih šest meseci je igrao kao pozajmljeni fudbaler ovog kluba. Bainović se dogovorio da nastavi saradnju s "građevinarima", a prethodnog vikenda nije ipak zaigrao jer nije bio registrovan.

Kada je u pitanju godinu dana mlađi Milan Senić, on je stigao u januaru 2017. godine iz Nojsterlica, kada su u istom danu promovisan i Vujaklija, Pavkov i Milić.

Bio je na pozajmicama u OFK Beogradu, Siofoku i Grafičaru, a sada je slobodan u izboru nove sredine. Radi se o igraču koji poseduje i mađarsko državljanstvo, dok je četiri godine proveo i u školi Bajer Leverkuzena.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar