Demi Lovato hospitalizovana

Pevačica Demi Lovato prebačena je hitno u bolnicu u Los Anđelesu. A kako javljaju "Pejdž siks" i "Tmz", sumnja se da je uzrok prevelika doza heroina.

Zabava 25.07.2018 | 08:05
Demi Lovato hospitalizovana
"TMZ" piše i da je hitna pomoć pevačicu pronašla onesvešćenu u kuću u Los Anđelesu. A kako dalje navodi "San" detalji o njenom trenutnom zdravstvenom stanju zasad nisu poznati.Demi Lovato se godinama unazad bori sa porocima, a čini se da je nakon pobedničkog perioda, ponovo počela da gubi važnu bitku.

Britanski list u jeku pisanja o drami američke pevačke i glumačke zvezde podseća i da je ona pre samo nekoliko meseci uradila novu tetovažu na ruci "Slobodna", u znak pobede nad porocima, o čemu govori i njena nova pesma "Sober".

Demi detalje svoje borbe nikada nije krila, pričala je otvoreno da se borila sa alkoholizmom i zavisnošću od tableta, a prošlog meseca je objavila pesmu "Sober" u kojoj kaže da je pobedila poroke.

Cena slave ili nešto drugo?

Vest o Demi Lovato proširila se svetskim medijima, a njeni očajni fanovi u strahu prate dešavanja i nadaju se da će se stanje pevačice stabilizovati.

Blic Žena
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar