Tramp Rohaniju: Ne prijeti SAD-u

Predsjednik SAD Donald Tramp upozorio je iranskog predsjednika Hasana Rohanija da više nikada ne prijeti Americi, javili su američki mediji.

Svijet 23.07.2018 | 09:37
Tramp Rohaniju: Ne prijeti SAD-u
On je na svom "Tviter" nalogu upozorio Rohanija na nikad više ne prijeti Americi, jer će se, u protivnom, "suočiti sa takvim posljedicama sa kakvim se malo ko ranije suočio".

"Mi nismo više država koja će da prihvata vaše ludačke riječi o nasilju i smrti. Budite oprezni!", napisao je Tramp.

Rohani je juče upozorio američkog predsjednika Donalda Trampa da ne nastavlja sa neprijateljskom politikom prema Teheranu.

Iranski predsjednik naveo je da bi Amerika trebalo da zna da bi sukob sa Iranom bio "majka svih ratova".

"Gospodine Tramp, ne igrajte se sa lavovim repom, samo možete zažaliti zbog toga. Amerika treba da zna da je mir sa Iranom majka cijelog mira i da je rat sa Teheranom majka svih ratova", rekao je juče Rohani tokom obraćanja iranskim diplomatama.

Izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

yugosloven

23.07.2018 07:57

TRAMP NAJSTARIJI I NAJRUZNIJI PREDSEDNIK NA SVIJETU I NAJLUDJI.

ODGOVORITE
Name

Jl

23.07.2018 09:58

Tako je donalde. Ne dozvoliti da islamski svijet vlada zemljom. Zivjela Amerika.

ODGOVORITE
Name

Za Ji

23.07.2018 15:26

Iran jeste muslimanska zemlja al nije zlo jer je njihova zemlja bori se protiv islamista. A amerika nauruzava isilovce i obucavaju ih za rat Amerika je i stvorila isilovce.. Koliko neduznih ljudi je stradalo u iraku, siriji, jugoslaviji. Svugdje se guraju samo da bombarduju prvi. Idiote

Name

izraelac

23.07.2018 22:27

nemas pojma , federacija BiH naoruzava isilovce i saudiska arabija. kazu prodali im 500 minobacaca.. svi nose kalasnjikove a to nije oruzje zapadnog bloka. ni metka americkog nemaju